×

Οι συλλογές της «Lucifair» και της «Mia» φροντίζουν για την κομψότητα της σύγχρονης Ελληνίδας, περισσότερα από 35 χρόνια.

Το κύριο μέλημα μας είναι πάντα, η δημιουργία και η διανομή ενδυμάτων, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, που επιζητούν elegant εμφάνιση, άριστη ποιότητα υφασμάτων και προσεγμένη ραφή. Η κλασσική κομψότητα συνδυασμένη με τις νέες τάσεις της μόδας είναι αυτό που κάνει την Lucifair και την Mia να διαφέρουν

Tις συλλογές της «Lucifair” και της «Mia» θα τις βρείτε στα καταστήματα «Lucifair Shop” , εντος του ATTICA, GOLDEN Hall , NOTOS GALLERIES (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη), σε δικά μας καταστήματα στην Γλυφάδα – Γρηγ. Λαμπράκη 16, στην Κηφισιά – Κυριαζή 22,   και στο Ιλιον – Πάριδος 80 , ενώ διατίθενται και σε Εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο..

Επιθυμία μας είναι να διατηρήσουμε το ισχυρό Brand Name που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως τα κατ’ εξοχή ποιοτικά και ταυτόχρονα μοντέρνα γυναικεία ενδύματα.

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται επί της οδού Κεφαλληνίας 6 – Ηλιούπολη

Τηλέφωνα για πληροφορίες : 210 9963 010

Go Top