×

Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας www.lucifair.gr , που είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της Lucifair .

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους παρακάτω όρους, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά μέσω του e-shop της σελίδας αυτής.

Οι παρόντες όροι χρήσης της ιστοσελίδας, αποτελούν εταιρικούς δεσμευτικούς κανόνες τους οποίους τηρεί και επιβάλει η Εταιρεία κατά την παροχή των υπηρεσιών της και είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον Ελληνικό Δίκαιο.

Η Εταιρεία αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα :

  1. Εχει σκοπό να σας ενημερώνει για τα προϊόντα της, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα για πραγματοποίηση εξ αποστάσεως παραγγελίας και
  2. Δεσμεύεται να κάνει την εξυπηρέτηση σας όλο και πιο εύκολη, προσφέροντας διαρκώς την καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

Η Εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης σύμφωνα πάντα με τους νόμους και τους όρους που αλλάζουν όσο αναφορά το διαδικτυακό εμπόριο. Παρακαλούμε πολύ όπως ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τέτοιου είδους αλλαγές.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω διαδικτύου, θα ζητηθεί γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας για προϊόντα της Εταιρείας μας θα πρέπει να μας γνωστοποιήσετε τα εξής : ‘Ονομα, Επίθετο τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής της επιλογής σας είναι μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, είναι απαραίτητα : ο πλήρης αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης αυτής καθώς και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της Κάρτας.

Η Εταιρεία εγγυάται την τήρηση απορρήτου και ασφάλειας προσωπικών δεδομένων από τυχόν αθέμιτη επεξεργασία, αλλοίωση ή διάδοση στοιχείων σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ολες οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου γίνονται με γνώμονα τον Νόμο 2251/1994 περί προστασίας του καταναλωτή για αγορές από απόσταση.

Η ιστοσελίδα www.lucifair.gr για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων που μεταφέρονται, χρησιμοποιεί την πιστοποίηση SSL. Το πρωτόκολλο SSL αποκρυπτογραφεί τα στοιχεία που ανταλλάσονται μεταξύ δύο συσκευών, εγκαθιδρύοντας μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου.

Εκτός των άλλων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού, για την πρόσβαση του οποίου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση κωδικού εισόδου και κωδικού ασφαλείας, τους οποίους γνωρίζετε αποκλειστικά εσείς.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής που διαθέτει η Lucifair, για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι παρακάτω :

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα : Η χρέωση της κάρτας γίνεται με την έναρξη της διαδικασίας αποστολής των επιθυμητών από εσάς προϊόντων, εφόσον εγκριθεί.
  • Με αντικαταβολή : Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της. (Επί πλέον χρέωση 2,5 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το αντίτιμο του κάθε προϊόντος αναγράφεται σε euro.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο Φ.Π.Α

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Τα προϊόντα Lucifair αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και όλα τα έξοδα μεταφοράς τα αναλαμβάνει η Εταιρεία.

Μόλις το προϊόν της επιλογής σας αφαιρεθεί από τις αποθήκες μας για αποστολή προς εσάς, θα σας αποσταλεί ένα σχετικό mail για την ενημέρωση σας..

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ολο το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, αποτελεί έργο πνευματικής ιδιοκτησίας και ως εκ τούτου απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, επανέκδοση, εγγραφή, μεταποίηση ή μεταπώληση ή παραπλάνηση κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

 

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Εάν για εξωτερικούς παράγοντες η Lucifair αδυνατεί να σας παραδώσει την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ε-mail με σκοπό να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας μετά την καθυστέρηση των προϊόντων. Η Lucifair δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται εκτός της δικής της υπαιτιότητας.

 

  • Ο χρήστης που επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζει ότι διάβασε τους αναγραφόμενους όρους, συμφωνεί μ’ αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησης τους τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσης του για τήρηση της νομοθεσίας.

 

  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Go Top